Beoordelingen van Ristorante Italia Leeuwarden

Recente recensies van Ristorante Italia Leeuwarden

5 sterren na 62 reviews

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier bestel je de lekkerste pizza van leeuwarden! Al jaren onze favoriet, veel smaak, goede bodem en rijk belegd, ook de bezorging is altijd goed en op tijd! Superrr

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekkere pizza's hier.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was mijn opmerking met wijzigingen van de pizza's niet gelezen waardoor er toch ham op de ene en kiwi op de andere pizza zat.. verder was er dit x snel bezorgd en toch lekker gegeten na wat verwijderingen.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Verkeerde pizza werd bezorgd voor t eerst hoor in lange tijd. Maar werd metteen binnen 20min een nieuwe gebracht! Top!

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een uur en kwartier voordat de pizza kwam.. Wel heel erg lang. Hij was ook niet heel warm. Wel lekkere smaak.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vet en nat. Bijna koud gearriveerd. Ook het verzoek om het voor te snijden is niet aan voldaan.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, maar helaas wat lauw bij aakomst.

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza zoals altijd

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 1,5 uur moeten wachten. Om 16.55 uur besteld. Dat vind ik veel te lang voor een maandagavond. Pizza was lauw, foccacia en kruidenboter waren flauw van smaak. Italia was mn vaste adres maar ik ga verder kijken.

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Eten is overheerlijk!! Maar de bezorging??? Meer dan 70 minuten wachten! Zogezegd druk.. beetje jammer dit.. vorige keer ookal een uur moeten wachten en toen zeiden ze dat ikzelf een tijd had aangegeven.. slordige service! Volgende keer bestelen wij ergens anders.

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed belegde pizza"s. De bodem en de rand perfect. Niet te dik en niet te vet. Dik tevreden. Bezorging op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veel sneller bezorgd dan verwacht maar waarschijnlijk daardoor was de pizza niet helemaal gaar. en mochten ze de zoutpot kwijt zijn, dan lag de inhoud daarvan in het midden van mijn pizza. kortom; dit keer (erg) slecht terwijl het voorheen altijd goed was

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was supersnel klaar, maar op de een of andere manier niet zo warm meer. Smaak was goed, maar alleen wat minder warm dan ik gewend ben.

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza is goed. Jammer dat wederom het Gratis drankje vergeten is mee te bezorgen.

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, goed gevuld. Bezorging duurde wel wat lang. Wij zouden hier weer bestellen!

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wil graag op de zwarte lijst komen. Ik bestel te vaak en wil graag aan mijn figuur werken. Bedankt.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn altijd heerlijk maar het komt regelmatig voor dat ik het blikje drinken er niet bij krijg. Gister had ik gevraagd of de pizza alvast gesneden kon worden maar dat was niet gebeurd (normaal wel altijd) en de pizza was niet lang genoeg gebakken. Jammer voor een pizza van €10.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizzas van lwd al tijd super.... maar kreeg mn pizza zonder rosbief die er wel op hoorde (geld daar vior kreeg ik wel terug... maar toch) en vorige keer de verkeerde pizza als dit zo door gaat ga ik ergens anders bestellen en dat zou jammer zijn want de pizzas hier zijn het lekkerst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lasagne smaakte goed!

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi vlot (10 minuten sneller dan ingeschatte tijd, en de pizza was weer super-goed gebakken, zoals altijd. Dit keer ontbrak het drankje niet; kortom, helemaal top!

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, goed warm. Sympathieke bezorger. Voor herhaling vatbaar.

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, prima prijs / kwaliteit verhouding!

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bel mij gelieve. Ik ben niet blij met mijn bestelling. +31 6 12 75 23 22

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk vanavond een keer wat anders gehad. Maar is zeker voor herhaling vatbaar

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkerde pizza's en de bezorging is zowat van snel. Vandaag via hun website besteld, verwachte bezorging was 60 min maar kreeg ze al binnen 25 min bezorgd. Wat een top service 🖒👌

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had het thuis niet sneller kunnen klaarmaken ! Verder een prima pizza voor die prijs.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een heerlijke pizza! Bezorging vaak sneller dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service en heerlijke pizza's

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al bijna 20 jaar een tevreden wekelijkse klant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza's. Goede smaak en niet vet. De moeite waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere echte pizza, die goed was gebakken en belegd. Niet echt meer warm bij levering, maar smaakte er niet minder om. De pizza was niet voor gesneden, dus je moet wel een pizzasnijder in huis hebben.

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Complimenten voor de bezorger die gister in dat rot weer moest bezorgen. Pizza was lekker warm en smaakte hemels! Ik verkies jullie boven de domino's! Blijf zo door gaan!

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was prima van smaak. Het enige nadeel was dat na ongeveer 10 minuten eten, de pizza koud was.

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd om een kassabon met btw erop, dit kan dan naar onze boekhouding toe. Ik kreeg geen kassabon, maar een kladje. Ik zou dit graag andere keer anders zien.

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders is het altijd goed nu een koude pizza in een kapotte doos en later geleverd dan de aangegeven tijd

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd toppie!

, 30-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren heerlijk, bezorging duurde erg lang. We hadden doorgekregen dat het een uur zou duren, maar na het uur moesten we nog een half uur wachten. Erg lastig met drie kinderen....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten zoals altijd! En de volgende x mag de bezorgster wel iets langer blijven ;) ze weet wel wie dit is haha :) Thanks!!

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd, pizza ietwat te lang in de oven. Donkere randen.

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd! Ook fijn om op de hoogte te blijven van je bestelling.

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit. Prima bezorging, accuraat qua aangeven bezorg tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorgen. Maar in de haast de gratis cola vergeten. no big deal. De pizza's waren heerlijk

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating