Beoordelingen van Ristorante Italia Leeuwarden

Recente recensies van Ristorante Italia Leeuwarden

5 sterren na 116 reviews

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de lekkerste pizza's in Leeuwarden

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een prima, lekkere en warme pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was 10 minuten eerder dan aan gegeven. Het eten was lekker zeker aan te bevelen.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat mij betreft de lekkerste pizza's in Leeuwarden. Goede service. Op tijd geleverd.

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza, goed naar mijn wensen geluisterd en door mij heerlijk opgegeten.

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, zou nog beter zijn als de pizza echt warm was geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker. Jammer dat het gratis drankje niet is geleverd.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was lekker maar jammer het was taai . Moeilijk te eten .

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en warme pizza, mooi op tijd bezorgd

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

erg lekkere pizza's ik bestel hier sinds kort en het bevalt prima.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pizza was koud

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hou het bij pizza, de spareribs en pasta waren drie keer niets...

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een pasta napolitana besteld met ravioli, rechtstreeks vanuit de koeling/vriezer in de magnetron en in een bakje. Maak die shit vers, anders blijft het shit! Het was echt slecht. Klant verloren? De kans is Zéér groot!

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizzas waren helemaal naar 1 kant van de doos verschoven, waardoor het beleg ook allemaal op 1 stukje lag! Bovendien zouden we een gratis blkje sprite krijgen en dat kregen we niet....

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's en de bezorging zijn prima. Daar hebben we geen opmerkingen over. Alleen, dit is de 2e keer dat er geen frisdrank bij is geleverd, terwijl dit in de bestelling wel staat aangegeven. Dit vinden we wat jammer en onzorgvuldig. Verbeterpuntje dus. Vriendelijke groet, Jacob Bijker

, 14-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging.lekkere pizza.

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima salade en lekker vers en warm brood. Kruidenboter was ook prima. Bezorger vriendelijk en netjes en snel.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige Pizza's met constante kwaliteit en jullie hebben de beste bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben wel tevreden over de pizza. De gratis frisdrank hoeft voor mij niet, want ik drink kraanwater; dat is lekkerder en gezonder. Mooi dat je een email krijgt met de geschatte bezorgtijd; die klopt ook met de feitelijke bezorging. Maar vanaf bestellen (16:57) tot bezorgen (ca 17:45) duurt zo'n 45 minuten; ik vind het toch wel wat lang. Tenslotte: mooi dat de pizzadoos zo gemaakt is dat deze bij het oudpapier kan: milieuvriendelijk.

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was super ! Snel en vriendelijk personeel . Pizza is eigenlijk altijd hetzelfde in qualiteit en erg lekker ! Bedant voor weer een heerlijke pizza !

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, top

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagne. Heerlijk. en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas deze keer even niet goed bevallen, ren de hele avond al naar het toilet, erg jammer, maar volgende keer beter

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles altijd prima in orde!

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en warme pizza, prima net als de vlotte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom prima te te doen!

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte pizza en bezorgd op aangegeven tijdstip.

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een dinamite zonder uien besteld maar er zaten wel uien op.

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie verschillende pizza's besteld. Deze waren heerlijk en nog warm. Ruim op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger,.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een prima pizza

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk Salade zaten wel olijven op terwijl ik had aangegeven die niet erop. Enige punt van aandacht

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was kwartier te vroeg bezorgd dan wat de mail aangaf. Eten was heel erg heet dus kon wel mooi even afkoelen nog :-) Had vegetarische lasagne, salade en brood en zat ook nog een gratis drankje bij. Het was allemaal superlekker en vers, heerlijk gegeten :-)

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is altijd op tijd en de pizza’s zijn heerlijk, vers en rijkelijk belegd. Mijn favoriete italiaan in Leeuwarden!

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had paprika als extra topping besteld maar ik kreeg daarvoor in de plaats hete pepers... Deze heb ik eraf moeten halen en gelukkig was de pizza nog eetbaar (ik houd niet van erg scherp eten). Verder was de pizza wel goed. Warm vers, niet vet en klef. Ik kreeg een gratis frisdrank bij mijn bestelling dus dat was ook top, moest er alleen wel om vragen want de bezorger had hem in de scooter laten liggen.

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's werden exact 16:50 bezorgd, dat was ook de verwachte aankomsttijd. Nette bezorger. Jammer dat de pizza's wat nat waren. Verder lekker en nog goed warm bij aankomst.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer een prima pizza, lekker warm en mooi op tijd

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging, binnen 40 minuten stonden ze voor de deur. Ook nog de eerste bezorgdienst die ons huis in 1x kan vinden. de kwaliteit is top👍 Pizza is erg lekker

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ravioli was lekker, het werd vrij snel bezorgd en de bezorgster was vriendelijk. Alles prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en warme pizza, en prima op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer een heerlijke pizza dynamite, heb weer genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna een uur gewacht op een hele matige pizza (weinig saus en slechte bodem)

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging stipt op tijd. helaas was de pizza dit keer slecht. ik had besteld zonder uien, helaas lag de pizza vol. er zat ook ei op, maar die was niet helemaal gaar. alles bij elkaar was het gister een teleurstelling terwijl het anders altijd goed is

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat later geleverd, maar wel een prima pizza en lekker warm, was wachten waard

, 14-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier bestel je de lekkerste pizza van leeuwarden! Al jaren onze favoriet, veel smaak, goede bodem en rijk belegd, ook de bezorging is altijd goed en op tijd! Superrr

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg lekkere pizza's hier.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was mijn opmerking met wijzigingen van de pizza's niet gelezen waardoor er toch ham op de ene en kiwi op de andere pizza zat.. verder was er dit x snel bezorgd en toch lekker gegeten na wat verwijderingen.

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed! Verkeerde pizza werd bezorgd voor t eerst hoor in lange tijd. Maar werd metteen binnen 20min een nieuwe gebracht! Top!

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een uur en kwartier voordat de pizza kwam.. Wel heel erg lang. Hij was ook niet heel warm. Wel lekkere smaak.

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vet en nat. Bijna koud gearriveerd. Ook het verzoek om het voor te snijden is niet aan voldaan.

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, maar helaas wat lauw bij aakomst.

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza zoals altijd

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 1,5 uur moeten wachten. Om 16.55 uur besteld. Dat vind ik veel te lang voor een maandagavond. Pizza was lauw, foccacia en kruidenboter waren flauw van smaak. Italia was mn vaste adres maar ik ga verder kijken.

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Eten is overheerlijk!! Maar de bezorging??? Meer dan 70 minuten wachten! Zogezegd druk.. beetje jammer dit.. vorige keer ookal een uur moeten wachten en toen zeiden ze dat ikzelf een tijd had aangegeven.. slordige service! Volgende keer bestelen wij ergens anders.

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed belegde pizza"s. De bodem en de rand perfect. Niet te dik en niet te vet. Dik tevreden. Bezorging op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

veel sneller bezorgd dan verwacht maar waarschijnlijk daardoor was de pizza niet helemaal gaar. en mochten ze de zoutpot kwijt zijn, dan lag de inhoud daarvan in het midden van mijn pizza. kortom; dit keer (erg) slecht terwijl het voorheen altijd goed was

, 31-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was supersnel klaar, maar op de een of andere manier niet zo warm meer. Smaak was goed, maar alleen wat minder warm dan ik gewend ben.

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza is goed. Jammer dat wederom het Gratis drankje vergeten is mee te bezorgen.

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, goed gevuld. Bezorging duurde wel wat lang. Wij zouden hier weer bestellen!

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wil graag op de zwarte lijst komen. Ik bestel te vaak en wil graag aan mijn figuur werken. Bedankt.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn altijd heerlijk maar het komt regelmatig voor dat ik het blikje drinken er niet bij krijg. Gister had ik gevraagd of de pizza alvast gesneden kon worden maar dat was niet gebeurd (normaal wel altijd) en de pizza was niet lang genoeg gebakken. Jammer voor een pizza van €10.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizzas van lwd al tijd super.... maar kreeg mn pizza zonder rosbief die er wel op hoorde (geld daar vior kreeg ik wel terug... maar toch) en vorige keer de verkeerde pizza als dit zo door gaat ga ik ergens anders bestellen en dat zou jammer zijn want de pizzas hier zijn het lekkerst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en lasagne smaakte goed!

, 05-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi vlot (10 minuten sneller dan ingeschatte tijd, en de pizza was weer super-goed gebakken, zoals altijd. Dit keer ontbrak het drankje niet; kortom, helemaal top!

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, goed warm. Sympathieke bezorger. Voor herhaling vatbaar.

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, prima prijs / kwaliteit verhouding!

, 03-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bel mij gelieve. Ik ben niet blij met mijn bestelling. +31 6 12 75 23 22

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk vanavond een keer wat anders gehad. Maar is zeker voor herhaling vatbaar

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkerde pizza's en de bezorging is zowat van snel. Vandaag via hun website besteld, verwachte bezorging was 60 min maar kreeg ze al binnen 25 min bezorgd. Wat een top service 🖒👌

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had het thuis niet sneller kunnen klaarmaken ! Verder een prima pizza voor die prijs.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een heerlijke pizza! Bezorging vaak sneller dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service en heerlijke pizza's

, 13-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al bijna 20 jaar een tevreden wekelijkse klant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza's. Goede smaak en niet vet. De moeite waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere echte pizza, die goed was gebakken en belegd. Niet echt meer warm bij levering, maar smaakte er niet minder om. De pizza was niet voor gesneden, dus je moet wel een pizzasnijder in huis hebben.

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza! Complimenten voor de bezorger die gister in dat rot weer moest bezorgen. Pizza was lekker warm en smaakte hemels! Ik verkies jullie boven de domino's! Blijf zo door gaan!

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was prima van smaak. Het enige nadeel was dat na ongeveer 10 minuten eten, de pizza koud was.

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gevraagd om een kassabon met btw erop, dit kan dan naar onze boekhouding toe. Ik kreeg geen kassabon, maar een kladje. Ik zou dit graag andere keer anders zien.

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anders is het altijd goed nu een koude pizza in een kapotte doos en later geleverd dan de aangegeven tijd

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd toppie!

, 30-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren heerlijk, bezorging duurde erg lang. We hadden doorgekregen dat het een uur zou duren, maar na het uur moesten we nog een half uur wachten. Erg lastig met drie kinderen....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten zoals altijd! En de volgende x mag de bezorgster wel iets langer blijven ;) ze weet wel wie dit is haha :) Thanks!!

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd, pizza ietwat te lang in de oven. Donkere randen.

, 27-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd! Ook fijn om op de hoogte te blijven van je bestelling.

, 25-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit. Prima bezorging, accuraat qua aangeven bezorg tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorgen. Maar in de haast de gratis cola vergeten. no big deal. De pizza's waren heerlijk

, 23-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating